До Дня Святого Миколая учасники братства відвідали дітей шкіл-інтернатів області


    Святитель Миколай чудотворець - це один з найбільш шанованих святих нашої Церкви. Більш за все цього святого люблять і чекають діти, особливо ті, які позбавлені батьківського піклування та діти з фізичними і розумовими  вадами розвитку.

    Часлівська і Виноградівська школи-інтернати входять до складу 30-ти дитячих будинків нашої області, де на стаціонарному перебуванні виховуються діти без батьків у випадку Часлівської школи та хлопчики з розумовими вадами віком від 6 до 35 років у Виноградівському закладі.

    Напередодні свята частина братства на чолі з Ганною Стинич відвідали Часлівську школу-інтернат, в якій зараз перебуває 66 дітей. Учасники братства привітали дітей з радісним святом, роздали подарунки та розділили святкову вечерю.

   Друга частина братства на чолі з Олександром Онисько, заступником керівника єпархіального відділу у справах сім'ї та молоді, старостою УжМБ подарували і розділили радість свята Миколая з дітками Виноградова, яких разом з учасниками братства також активно вітав священнослужитель Свято-Троїцького кафедрального собору м. Виноградова ієрей Михаїл Бидзіля.

    Після теплого прийому гостей дирекцією та вихованцями школи-інтренату братчики дарували подарунки, на які з нетерпінням чекали діти. Ієрей Михаїл виголосив особливу подяку адміністрації школи за їх надзвичайно важку і водночас дуже важливу працю. У відповідь директор школи Юрій Петрович Шаркань також висловив подяку за проявлену турботу, а вихованець школи Едуард гарно виконав колядку "По всьому світу стала новина".

Олександр Онисько,

староста УжМБ