"Співпрацюємо з "Новою сім'єю"


            13 травня представники Ужгородського молодіжного братства імені преподобного Алексія Карпаторуського відвідали "Нову сім'ю". Це родинний будинок благодійного фонду, який нараховує нині вже майже 180 дітей сиріт.                          

        Голова "молодіжки" ієрей віктор Палош разом з братчиками здійснили відвідини, що мали на меті спілкування з дітьми. Спочатку отець Віктор розповів про братство та його діяльність. Іван Фанта, керівник місіонерського відділу, підготував цікаву лекцію на християнську тематику, поспілкувались у невимушеній обстановці. При цьому гостям вдалося виявити потреби та прагнення дітей, обділених батьківською любов'ю. Вихованці "Нової сім'ї" зустрічали гостей дзвінким співом та танцями.  Вони можуть показати й інші таланти, адже також вивчають тут англійську мову, компютерну грамоту, шиття, вишивання.        
       Як часто в суєті життя думаєш про тих, хто потребує зараз любові, поради, просто доброго слова? Мабуть тільки ті, хто справді потребує цього, вміють так тепло зустрічати, так щиро посміхатися, дарувати тепло та світло. Діти виявили зацікавлення співпрацювати з нашим братством. Натомість представники Ужгородської "молодіжки"  допомагатимуть їм вирішувати деякі проблеми.








Ольга Білей