Братство взяло участь в Великодньому святі

в Часлівській школі-інтернаті


    Часлівська школа-інтернат знаходиться неподалік від обласного центру, де виховуються діти-сироти або діти, від яких відмовились батьки. Саме на третій день Пасхи в школі проходив семінар для педагогів подібних закладів області.

    Завітавши до інтернату, учасники братства змогли поспілкуватись та потоваришувати з вихованцями цього закладу, зробивши для них це свято більш радісним. За присутності вихователів з інших шкіл, було проведено святковий концерт.  Завдяки наполегливій праці музичного керівника школи та керівника культурно-мистецького відділу братства Ганни Стинич, було підготовлено на Великдень спільний виступ вихованців школи та братчиків.

    Розпочав свято голова братства ієрей Віктор Палош привітанням присутніх педагогів та дітей. Отець Віктор звернув увагу на унікальність заходу, коли Воскресіння Христове прославляється дітьми як в присутності священика, так і вчителів. Останнім священик побажав від Бога радості у нелегкому служінні, яке, за його словами, суспільство недооцінює.

    У кінці свята керівництвом школи було відмічено, що співпраця подібного роду шкіл та Церкви необхідна. Що діти отримають в школі, з тим і підуть самотужки у жорстокий світ.

Прес-служба УжМБ